Greasy Fork is available in English.

Het schrijven van gebruikersscripts vereist kennis van JavaScript. De handleidingen op de GreaseSpot-wiki kunnen je op weg helpen met JavaScript, zowel in het algemeen als voor het schrijven van gebruikersscripts. Het kan ook helpen om scripts van anderen in te kijken. Wellicht ben je geïnteresseerd in Greasy Forks regels omtrent gepubliceerde scripts en Metatoetsen van scripts gelezen door Greasy Fork. Als je hulp wilt bij het schrijven van een script, vraag dan gerust om hulp: vraag het op het forum.

Om je script te publiceren op Greasy Fork heb je een account nodig. Via gebruikerspagina kun je de link volgen naar publiceer een nieuw script.