Greasy Fork is available in English.

Tämä on lista metatiedoista, jotka Greasy Fork lukee. Skriptit voivat sisältää listaan kuulumattomia metatietoja, mutta ne eivät vaikuta Greasy Forkin tietoihin.

§ @name
Skriptin nimi, jota käytetään otsikkona ja linkeissä. Pakollinen.
§ @name:XX-YY
Skriptin nimi tietyssä lokalisaatiossa, missä XX on 2-kirjaiminen ISO 639-1 -koodi ja YY on vapaaehtoinen ISO 3166 -maakoodi. Korvaa @name:n, kun käyttäjä käyttää vastaavaa lokalisaatiota.
§ @description
Kuvaus skriptin toiminnasta. Näytetään tekstinä skriptin nimen alla. Pakollinen.
§ @description:XX-YY
Skriptin kuvaus tietyssä lokalisaatiossa, missä XX on 2-kirjaiminen ISO 639-1 -koodi ja YY on vapaaehtoinen ISO 3166 -maakoodi. Korvaa @description:n, kun käyttäjä käyttää vastaavaa lokalisaatiota.
§ @namespace
Skriptien hallintaohjelmat käyttävät @namespace:n ja @name:n yhdistelmää havaitakseen, onko skripti jo asennettu. Greasy Fork vaatii tämän kentän ja varoittaa, jos sitä muutetaan päivityksen yhteydessä.
§ @version
Skriptin tietyn version tunniste Mozillan versioformaatissa. Versio näytetään skriptin tietosivulla. Greasy Fork vaatii tämän kentän ja varoittaa, jos sitä pienennetään tai ei muuteta, kun skriptin koodi muuttuu.
§ @include, @exclude, @match
Määrittää sivut, joilla skripti ajetaan. Tämä lista prosessoidaan ja näytetään skriptin tietosivulla ja sitä käytetään skriptien ryhmittelyyn.
§ @require
Sisällyttää ulkoista JavaScript-koodia skriptiin. Katso ulkoisen koodin sisällyttämistä koskevat säännöt.
§ @updateURL, @installURL, @downloadURL
Määrittää osoitteen, josta skriptien hallintaohjelmat hakevat päivityksiä. Greasy Fork poistaa nämä tiedot, jolloin Greasy Forkista asennetut skriptit päivittyvät vain Greasy Forkin kautta.
§ @license
The license that describes how people are allowed to copy or modify a script. Using a "Full name" or "Identifier" from the SPDX License List is recommended. Lack of license implies users can install the script for personal use, but may not redistribute it. License is displayed on a script's info page.
§ @supportURL
URL-osoite sivulle, jolta käyttäjät voivat saada tukea skriptille (esim. bugilistaus, foorumi, sähköpostiosoite). Tukiosoite näytetään skriptin tietosivulla.
§ @contributionURL
URL-osoite sivulle, jolla käyttäjät voivat tehdä lahjoituksia skriptin tekijälle. Avustus-URL näytetään skriptin tietosivulla. URL-osoitteet voivat käyttää http-, https-, tai Bitcoin-protokollaa. Linkittääksesi PayPal-lahjoitussivulle, käytä URL-osoitetta, joka on muotoa https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_donations&business=sahkopostiosoitteesi@esimerkki.com&item_name=Greasy+Fork+-lahjoitus, ja korvata esimerkkisähköpostiosoitteen omallasi.
§ @contributionAmount
Ehdotettu lahjoituksen suuruus, käytetään yhdessä @contributionURL:n kanssa.
§ @compatible
Merkitsee skriptin yhteensopivaksi selaimen kanssa. Yhteensopivuustiedot näytetään skriptin sivulla. Kommentteja yhteensopivuudesta voi lisätä muodossa @compatible firefox Ponnahdusikkunoiden esto tulee poistaa käytöstä. Tunnistetut selaimet: firefox, chrome, opera, safari.
§ @incompatible
Merkitsee skriptin epäyhteensopivaksi selaimen kanssa. Yhteensopivuustiedot näytetään skriptin sivulla. Kommentteja yhteensopivuudesta voi lisätä muodossa @compatible firefox Toimimaton Firefox 23:sta alkaen. Tunnistetut selaimet: firefox, chrome, opera, safari.