przywraca stary widok dla peppera + mydealz.de + hotukdeals.com. Wszystkie serwisy pracują na tym samym systemie, więc dodanie obsługi nie było skomplikowane.
< Rückmeldungen auf pepper.pl,mydealz.de,hotukdeals.com kafelki
Dodałem poprawkę z obrazkami w powiadomieniach.
Jak ustawie na sztywno kolory to potem zaczną wychodzić problemy bo ktoś ma jasny styl aktywny itd., więc zostawiam, jak jest.
Z dolnym paskiem to się zgadzam, że można trochę dopracować, ale pepper nie ułatwia np. swoim drzewkiem ze spanami. Jak kiedyś znajdę chwilę, to może nad tym posiedzę.
Z paginacją w tym skrypcie nic nie robię, więc to po stronie pepperowego skryptu i wydaje mi się, że działa prawidłowo.
Po załadowaniu pierwszej strony pojawia się "page=3" i w pole paginacji wskakuje "3", bo na pierwszej stronie przy włączonym skrypcie ładują się od razu 3 strony. Pole paginacji zawsze wyświetla ostatnio załadowaną stronę - w tym wypadku 3.
Przekopiuję swojego komenta z Peppera bo mnie się nie chce pisać od nowa.
Link do komenta(tam lepiej będzie widać): https://www.pepper.pl/dyskusji/peppertweaker-beta-testy-188008#reply-22211561
"Dobra ogólnie kilka kwestii.
1. Rozjeżdża obrazki w powiadomieniach, więc trzeba zmienić w kodzie:
.imgFrame{height:200px;padding-top:0px;}
na:
.imgFrame:not(.bg--main){height:200px;padding-top:0px;}
22211561-Fhaat.jpg
2. Przydałby się poprawić kolor kafelek, bo niecały kafelek jest kolorowany tylko opis itp. i widać skoki i do poprawy pozycja dolnego paska nieco w dół z przyciskiem "idź" itp., bo wisi w powietrzu z 1 px nad krawędzią dołu i nad lewituje opisem i od dołu tekst prześwituje, ale z tym paskiem na razie nie chce mnie się bawić.
22211561-1hFXS.jpg
Zmieniłem kolorki przez:
.threadListCard:before {display:none}
.threadListCard {background: #202020}
.threadListCard-body {background: #202020}
I czcionki se ilość kafelek i nieco powiększyłem pod swoje 67% skali, można by doszlifować, ale teraz mnie się nie chce..thread-title--list {font-size:.9rem!important;line-height:1.2rem !important} .vote-temp {font-size:.9rem !important; } .hide--toW3{font-size:.9rem}');
Przed / Po
https://imgsli.com/MzQzMzAy
"