Greasy Fork is available in English.

Hva er brukerskript?

Brukerskript gir deg kontroll over surfeopplevelsen din. Når de er installert vil de automatisk gjøre nettstedene du besøker bedre ved å legge til funksjoner, gjøre dem enklere å bruke, eller fjerne irriterende elementer. Brukerskriptene på Greasy Fork er skrevet av andre brukere og er lagt ut for å deles med resten av verden. De er gratis å installere og lette å bruke.

Trinn 1: installer en brukerskriptbehandler

Tampermonkey på Chrome

To use user scripts you need to first install a user script manager. Which user script manager you can use depends on which browser you use.

Desktop Mobile (Android) Mobile (iOS)

Trinn 2: installer et brukerskript

Et brukerskript sin installeringsknapp

Bla rundt på dette nettstedet for å finne et brukerskript som du vil prøve ut. Her er et utdrag av de mest populære skriptene:

Når du har funnet et brukerskript, klikk på den grønne installasjonsknappen på brukerskriptets side, og din brukerskriptbehandler vil spørre deg om å bekrefte installasjonen.

Trinn 3: bruk brukerskriptet

Gå til nettstedet som brukerskriptet påvirker. Den burde automatisk gjøre greien dens. Etter å ha prøvd ut brukerskriptet en stund, gå tilbake til dit du installerte brukerskriptet ifra, og legg igjen litt tilbakemelding til brukerskriptets skaper.