Skrypt służący do pobierania materiałów ze znanych serwisów VOD.
< Commentaires sur Skrypt umożliwiający pobieranie materiałów ze znanych serwisów VOD.
Poprawka została przygotowana
Bardzo dziękuję za szybką poprawkę.
Przy okazji nazwy jeszcze doptytam.
Ja pobieram wszystko za pomocą IDM (Internet Download Manager), który jest zintegrowany z przeglądarką.
Jeśli klikam na "Pobierz" wtedy pobiera mi się z ładną nazwą, ale przez przeglądarkę.
Natomiast jeśli skorzystam z "Otwórz" lub "Kopiuj", wtedy IDM przechwytuje link, ale niestety nazwa wygląda np tak tv_mp4_2928000.mp4 (tvn) lub tak video-7.mp4 (TVP) lub tak lq316737690abde87f827b59776c90e937.mp4 (CDA). Innych serwisów nie sprawdzałem, ale zapewne jest podobnie.
Da się coś z tym zrobić, aby nazwa była również zachowana przez IDM. Albo żeby klikając na "Pobierz" nie pobierało przez przeglądarkę tylko przez IDMa, ale z zachowaną nazwą.
Nie znam tego rozszerzenia. O nazwy plików można mieć pretensje do usługodawcy. Nie, nie można nic z tym zrobić. Pobierz powstało właśnie po to, by były ładne nazwy.
ocenione
Błąd w nazwie pliku.
Jeżeli ściągam jakieś wideo które ma +100 odc, np Brzydula odc 102, wtedy nazwa pliku wygląda tak: "Brzydula - S00E02" a powinna tak: Brzydula - S00E102.
Po E powinny być trzy miejsca a nie dwa jak obecnie.