Greasy Fork is available in English.

Tämä sivu kertoo, miten Greasy Fork tallentaa käyttäjätietoja tai seuraa käyttäjiä. Jos sinulla on huolenaiheita, lähetä ylläpitäjälle sähköpostia.

Palvelimen lokit

Greasy Fork tallentaa kaikki pyynnöt tyypillisen palvelinlokin tapaan. Tallennettu tieto sisältää vieraillut sivut, IP-osoitteen ja user agent -merkkijonon. Nämä lokit ovat vianetsintää ja palvelimen analysointia varten. Data säilytetään viikon ajan. Tätä dataa ei jaeta tai julkaista.

Skriptien tilastot

Greasy Fork tallentaa kaikki asennus- ja päivityspyynnöt IP-osoitteiden kera tilastojen generoimista varten. Tiedot säilytetään päivän ajan, minkä jälkeen ne kerätään ja IP-osoitteet poistetaan. IP-osoitetitoja ei jaeta tai julkaista, mutta muut kerätyt tiedot julkaistaan.

Evästeet (kun ei sisäänkirjautuneena)

Greasy Fork voi asettaa tilapäisiä istuntoevästeitä mahdollistaakseen jotkin sivuston ominaisuudet. Näitä evästeitä ei aseteta säilymään ja ne voivat poistua, kun selain suljetaan (riippuen selaimen asetuksista).

Käyttäjätilit

Greasy Fork vaatii käyttäjiä luomaan tilin skriptien lähettämistä, keskusteluihin osallistumista ja joidenkin muiden sivuston ominaisuuksien käyttöä varten. Tunnusta luodessa tietoja kuten IP-osoite, sähköpostiosoite ja user agent -merkkijono voidaan tallentaa pysyvästi. Joitakin näistä tiedoista voidaan näyttää muille käyttäjille.

Sisäänkirjautuneena suoritetut toiminnot, kuten skriptien ja kommenttien lähettäminen, näytetään muille käyttäjille.

Jos "Muista minut" -valinta on päällä sisäänkirjauduttaessa, Greasy Fork asettaa pysyvän evästeen säilyttämään sisäänkirjautumistiedot.

Greasy Forkiin lähetetyt skriptit

Greasy Fork sisältää käyttäjien luomaa sisältöä, ja lähetetyt skriptit saattavat seurata käyttäjää, jos ne asennetaan.

Kolmannen osapuolen kirjastot

Greasy Fork voi sisällyttää kolmannen osapuolen koodia kerätäkseen tilastoja tai näyttääkseen mainoksia sivustolla. Nämä kirjastot saattavat sisältää seurantalogiikkaa.