Skrypt służący do pobierania materiałów ze znanych serwisów VOD.
< Feedback on Skrypt umożliwiający pobieranie materiałów ze znanych serwisów VOD.
Potwierdzam, wczoraj jeszcze wszystko działało, widocznie TVN coś zmienił na stronie (wczoraj nie było reklam).
Teraz myślę, że to Chrome, bo była aktualizacja, miałem cały czas otwarte okno chrome (od czasu kiedy coś pobrałem skutecznie) i jak chciałem coś pobrać publicznego (nawet to co już pobrałem wczoraj) to wyskakiwał mi ten sam błąd co u @Artur358, ale jak zrestartowałem Chrome'a i cała aktualizacja weszła, to już nawet ikonki kamerki nie ma.
Próbowałem na starej wersji chrome i na różnych wersjach skryptu i to nie pomogło.
Próbowałem też za pomocą swojego programu pobrać wideo i jest też się nie da - wygląda na to jak by dział IT coś zmienił po stronie playera.
NP. https://player.pl/programy-online/kobieta-na-krancu-swiata-odcinki,87/odcinek-6,S01E06,1437
nie działa! ta sama historia (
po kilku restartach ikonka mi wróciła. Ale dalej nic nie da się ściągnąć. Widzę, ze player wprowadził zabezpieczenie, ze jak ogladasz reklamy i w czasie przejcia na nastepną nie masz aktywnego okna z tą reklama to juz dalej nie ciagnie i trzeba robić reload i ogladać od początku. Wcześniej było tak, ze reklama nie szła ale wznawiała się jak tylko aktywowało się oknko z tą reklamą i szła bez nowego licznika. Ewidentnie coś zmienili na stronie i skrypt sobie nie radzi.
Jeszcze dziś rano działało. Jak się wczyta w treść skryptu, to tam jest link do ichniejszego API. Do tej pory na materiałach bezpłatnych pojawiały tam się linki, teraz za każdym razem wyskakuje komunikat że przestali obsługiwać to urządzenie.
też to widzę, czyli nic nie zmienili, po prostu urządzenie, które udaje skrypt zostało usuniete z obsługi przez player.pl
Nie działa pobierania a nawet oglądanie za pomocą skryptu, na player.pl
Po zalogowaniu można oglądać bez porblemu, ale sam skrypt nie działa.