Script wasn't working, not even loading, changed the include line.

About: Youtube Logo - Link to subscriptions feed
已編輯 December 2017 腳本討論 Firefox
I was looking for a script like this a while back but could never get it to work, I tried a few different ones and got nothing. I was noticing Tampermonkey wasn't even loading this one at all so went to check the script and see if I could figure it out (I don't know anything about scripting):

This line right here was my problem:

// @include /http|https://.*\.youtube\..*/

Don't know why it would work for everyone else but not me. I looked at some other scripts and changed that line to:

// @include *://*.youtube.*/*

And now it works.

評論

  • The script owner needs to see this soon.

  • I've changed to .tld, is this working for you? Volientmonkey didn't support tld until September last year
  • No, still doing the same thing. I use TamperMonkey on Chrome so I tried installing ViolentMonkey but same issue, doesn't work without me changing that line.
  • 已編輯 January 28 Firefox
    BliND 說:

    No, still doing the same thing. I use TamperMonkey on Chrome so I tried installing ViolentMonkey but same issue, doesn't work without me changing that line.

    The problem I had was *.youtube.*/* was executing on many pages not just youtube websites.

    Any luck with *://*.youtube.tld/*
  • BliND 說:

    No, still doing the same thing. I use TamperMonkey on Chrome so I tried installing ViolentMonkey but same issue, doesn't work without me changing that line.

    The problem I had was *.youtube.*/* was executing on many pages not just youtube websites.

    Any luck with *://*.youtube.tld/*
    That works
Sign In or Register to comment.