Greasy Fork

Greasy Fork is available in English.

Bun venit pe Greasy Fork, un site pentru scripturi de utilizator.

Ce este un user script?

Scripturile utilizatorilor te pun in controlul experienței tale de browsing. Odată instalate, fac automat site-urile pe care le vizitezi mai bune, adăugând caracteristici noi, facându-le mai ușor de folosit, sau scoaterea parțior enervante. Script-urile utilizatorilor de pe Greasy Fork au fost scrise de alți utilizatori si postate pentru a le împartași cu lumea. Sunt gratuit de instalat și ușor de folosit.

Pasul 1: Instalează un manager de script-uri

Tampermonkey pentru Chrome

To use user scripts you need to first install a user script manager. Which user script manager you can use depends on which browser you use.

Desktop Mobile (Android) Mobile (iOS)

Pasul 2: Instalează un script al utilizatorului

Un buton de instalare a scriptului utilizatorului

Rasfoiește site-ul pentru a gasi scripturi ale utilizatorului ce vrei sa le încerci. Aici de exemplu sunt cele mai populare script-uri:

  • 去百度搜索置顶推广 (ECMA6) - 去除插入在百度搜索结果头部、尾部的推广链接。
  • 下载卫士 - 拒绝高(捆)速(绑)下载,隐藏高速下载器的链接
  • 115优化大师 - 优化115网盘使用体验:一键离线下载、批量离线、调用Dplayer或Potplayer播放视频、文件快捷下载、批量下载等。
  • 斗鱼直播精简 - 提供简洁的界面,只为安心看直播。
  • 起点小说解锁 - 可解锁起点小说VIP付费章节,可点击下一页实现不翻页加载

Dupa ce ai gasit un script al utilizatorului, dă click pe butonul verde de instalare pe pagina script-ului utilizatorului, și managerul de script-uri te va întreba daca mergi mai departe.

Pasul 3: Folosește script-ul utilizatorului

Du-te pe site-ul care script-ul utilizatorului îl afectează. Ar trebui să facă automat ce e făcut să facă. Dupa ce incerci script-ul utilizatorului o perioadă, du-te înapoi de unde ai luat script-ul și lasă ceva păreri pentru autorului script-ului.