Greasy Fork

Greasy Fork is available in English.

Velkommen til Greasy Fork, en side for brukerskript.

Hva er brukerskript?

Brukerskript gir deg kontroll over surfeopplevelsen din. Når de er installert vil de automatisk gjøre nettstedene du besøker bedre ved å legge til funksjoner, gjøre dem enklere å bruke, eller fjerne irriterende elementer. Brukerskriptene på Greasy Fork er skrevet av andre brukere og er lagt ut for å deles med resten av verden. De er gratis å installere og lette å bruke.

Trinn 1: installer en brukerskriptbehandler

Tampermonkey på Chrome

To use user scripts you need to first install a user script manager. Which user script manager you can use depends on which browser you use.

Desktop Mobile (Android) Mobile (iOS)

Trinn 2: installer et brukerskript

Et brukerskript sin installeringsknapp

Bla rundt på dette nettstedet for å finne et brukerskript som du vil prøve ut. Her er et utdrag av de mest populære skriptene:

  • 音视频通用下载器 - 下载所有网站上的音乐、视频。单击页面最右边的《 来打开捕获列表,双击捕获列表来关闭它。
  • chinahrt继续教育 - 全新2.0版本,可以自行添加播放列表(彻底解放双手,请到课程详情中添加),自动开始并静音,播放速度控制,进度拖动。增加配置面板,可以自由调节。
  • Krunker Dogeware - by The Gaming Gurus - The most advanced krunker cheat
  • uploadhaven.com premium/skip - Unrestricted Uploadhaven Download Speeds + Shortened Download Time
  • Geoguessr Unity Script - For a full list of features included in this script, see this document https://docs.google.com/document/d/18nLXSQQLOzl4WpUgZkM-mxhhQLY6P3FKonQGp-H0fqI/edit?usp=sharing

Når du har funnet et brukerskript, klikk på den grønne installasjonsknappen på brukerskriptets side, og din brukerskriptbehandler vil spørre deg om å bekrefte installasjonen.

Trinn 3: bruk brukerskriptet

Gå til nettstedet som brukerskriptet påvirker. Den burde automatisk gjøre greien dens. Etter å ha prøvd ut brukerskriptet en stund, gå tilbake til dit du installerte brukerskriptet ifra, og legg igjen litt tilbakemelding til brukerskriptets skaper.