Greasy Fork

Shined up real nice.

Greasy Fork is available in English.

Hva er brukerskript?

Brukerskript gir deg kontroll over surfeopplevelsen din. Når de er installert vil de automatisk gjøre nettstedene du besøker bedre ved å legge til funksjoner, gjøre dem enklere å bruke, eller fjerne irriterende elementer. Brukerskriptene på Greasy Fork er skrevet av andre brukere og er lagt ut for å deles med resten av verden. De er gratis å installere og lette å bruke.

Trinn 1: installer en brukerskriptbehandler

Tampermonkey på Chrome

For å bruke brukerskript, må du først installere en brukerskriptbehandler. Hvilke brukerskriptbehandlere du kan bruke, avhenger av hvilken nettleser du bruker.

Trinn 2: installer et brukerskript

Et brukerskript sin installeringsknapp

Bla rundt på dette nettstedet for å finne et brukerskript som du vil prøve ut. Her er et utdrag av de mest populære skriptene:

Når du har funnet et brukerskript, klikk på den grønne installasjonsknappen på brukerskriptets side, og din brukerskriptbehandler vil spørre deg om å bekrefte installasjonen.

Trinn 3: bruk brukerskriptet

Gå til nettstedet som brukerskriptet påvirker. Den burde automatisk gjøre greien dens. Etter å ha prøvd ut brukerskriptet en stund, gå tilbake til dit du installerte brukerskriptet ifra, og legg igjen litt tilbakemelding til brukerskriptets skaper.

Reklame