Greasy Fork

Greasy Fork is available in English.

Добре дошли на Greasy Fork, сайт за потребителски скриптове.

Какво са потребителските скриптове?

Потребителските скриптове ви позволяват да контролирате сърфирането в мрежата. Веднъж инсталирани те автоматично правят посещаваните сайтове по-добри, добавяйки екстри, правейки ги по-лесни за употреба, или премахвайки досадни неща. Потребителските скриптове за Greasy Fork са написани от други потребители и публикувани за споделяне с целия свят. Те се инсталират безплатно и са лесни за употреба.

Стъпка 1: инсталирайте скриптов мениджър

Tampermonkey за Chrome

За да използвате потребителски скриптове, първо трябва да инсталирате скриптов мениджър. Кой ще използвате, това зависи от използвания от вас браузър.

Десктоп (настолен) Мобилен (Андроид) Мобилен (iOS)

Стъпка 2: инсталирайте потребителски скрипт

Бутон за инсталиране на скрипта

Разгледайте сайта за да откриете потребителски скрипт, който искате да пробвате. Например, ето няколко от най-популярните скриптове:

  • HTML5视频播放工具 - 启用HTML5播放;视频截图;切换画中画;缓存视频;万能网页全屏;添加快捷键:快进、快退、暂停/播放、音量、下一集、切换(网页)全屏、上下帧、播放速度。支持视频站点:油管、TED、优.土、QQ、B站、西瓜视频、爱奇艺、A站、PPTV、芒果TV、咪咕视频、新浪、微博、网易[娱乐、云课堂、新闻]、搜狐、风行、百度云视频等;直播:斗鱼、YY、虎牙、龙珠、战旗。可增加自定义站点
  • CSGO饰品价格对比脚本 - 将各个CSGO饰品交易平台的价格放在一起显示,省去打开多个网页的繁琐操作!
  • 音视频通用下载器 - 下载所有网站上的音乐、视频。单击页面最右边的《 来打开捕获列表,双击捕获列表来关闭它。
  • 【小破站必备2022】 哔哩哔哩(bilibili|B站)自动增强--功能快捷键,视频智能解析,每日任务等 - 🔥🔥🔥推荐! 浸入式虚拟会员体验,功能智能自动化,让你的 B站 比别人的更强。自动跳转多 P 视频(UP 上传视频)上次观看进度,快捷键增强,每日任务(签到&分享),会员番剧无感解析,视频已看标签等等,具体看脚本介绍~
  • 自动展开 - 自动展开文档 隐藏部分;长期维护、PC+手机全平台支持;全平台支持:CSDN、it1352、编程之家、简书、知乎、百家号、百度资讯、百度经验、百度知道、百度贴吧、百度新闻、新浪新闻、腾讯新闻、搜狐新闻、网易新闻、凤凰新闻、澎湃新闻、澎湃新闻、新京报、环球网、日民日报、人民网、36氪、果壳、虎扑、虎嗅、头条、B站专栏、微博文章、开源中国、360图书馆、太平洋电脑网、中关村在线

След като намерите скрипта, от страницата му натиснете зеления бутон за инсталиране и вашият скриптов мениджър ще поиска разрешение за инсталиране.

Стъпка 3: използвайте скрипта

Отидете на сайта, за който е предназначен потребителския скрипт. Той автоматично би трябвало да си свърши работата. След като видите действията му, върнете се на страницата му и оставете някакъв отзив за автора.