Greasy Fork is available in English.

Epic Erepublik - EPIC TOURNAMENT

Automated epic fighting.

< Отзив за Epic Erepublik - EPIC TOURNAMENT

Отзив: Отлично - скриптът работи

§
Публикуван на: 29.03.2015

Отзив

Събудих се в Албания с 1500 престиж точки повече
10/10

§
Публикуван на: 05.04.2015
Редактиран на: 05.04.2015

Од Србија тепам за турците против Србија / смех / не чека да стане епик, веќе и кај комплетна војна влегува во битка и не можеш страна да избереш. Синоќа сите македонци со скриптата тепаа по Македонија во востанието, грците си гледаа сеир. Јас би ја репортнал, 100% утка е оцена: -10/10

N.TsvetkovАвтор
§
Публикуван на: 05.04.2015

Можеш да си настроиш страната, за която да удря във въстанията.
var RWfightfor = "Bulgaria";

Од Србија тепам за турците против Србија / смех / не чека да стане епик, веќе и кај комплетна војна влегува во битка и не можеш страна да избереш. Синоќа сите македонци со скриптата тепаа по Македонија во востанието, грците си гледаа сеир. Јас би ја репортнал, 100% утка е оцена: -10/10

Публикувайте отговор

Влезте, за да публикувате отговор.